Πολιτική

Εκλογές 2019: Φεύγει από το Μαξίμου ο Μητσοτάκης… πριν προλάβει να μπει! video

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να "στήσει" αλλού το... στρατηγείο του και όχι στο Μαξίμου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, 08.07.2019 αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και λίγο μετά, όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την… παράδοση – παραλαβή.

[read4more]

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, όμως, ο αρχηγός της ΝΔ σχεδιάζει να… φύγει από το Μαξίμου πριν καλά – καλά “μετακομίσει” στο πρωθυπουργικό γραφείο!

Οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να “στήσει” το στρατηγείο του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης! Εκεί αναμένεται να βρίσκεται τόσο το γραφείο του, όσο και εκείνα των στενών του συνεργατών, ενώ στο Μαξίμου θα γίνονται μόνο οι επίσημες συναντήσεις με ξένους ηγέτες και παρόμοιες εκδηλώσεις.

Στον πέμπτο όροφο αναμένεται να βρίσκεται το γραφείο του νέου πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος έχει… κάτσει ξανά στο ίδιο γραφείο ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης!

Στον τέταρτο όροφο θα έχει το γραφείο του ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Άκης Σκέρτσος και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, κ. Κωνσταντίνος Ζούλας.

Δείτε τι σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
81