Πολιτική

Εκλογές 2019 – Γεωργιάδης: Γεννά υποψίες η βιασύνη της κυβέρνησης για τον Ποινικό Κώδικα

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Άφησε υπονοούμενα ότι η ταχύτητα που φέρνει η κυβέρνηση τον Ποινικό Κώδικα στη Βουλή γεννά υποψίες για εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Πολλά υπονοούμενα άφησε ο Αδωνις Γεωργιάδης με όσα υποστήριξε σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα και την βιασύνη να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή… «Η ταχύτητα με την οποία φέρνει τον Ποινικό Κώδικα προς ψήφιση στη Βουλή γεννά υποψίες ότι η κυβέρνηση θέλει να εξυπηρετήσει συμφέροντα και να εκτελέσει συμβόλαια», σημειώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Μιλώντας για το θέμα της Novartis επιμένει ότι αποτελεί σκευωρία λέγοντας ότι η επόμενη Βουλή θα διερευνήσει την πολιτική διάσταση της υπόθεσης.

Οσον αφορά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, δηλώνει ότι τρέφει μεγάλη προσωπική εκτίμηση και σεβασμό προς το πρόσωπό του, αλλά εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική συνεργασίας του κ. Βενιζέλου με μια κυβέρνηση της ΝΔ διότι «ανήκει σε έναν άλλο πολιτικό χώρο, τον οποίο βλέπουμε με σεβασμό και όχι με διάθεση εισπήδησης».

Δεν κρύβει, εξάλλου, την αισιοδοξία ότι θα επιστρέψουν πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ, που τα τελευταία χρόνια κινήθηκαν δεξιότερα, λέγοντας ότι «τώρα που οι Έλληνες πολίτες στο σύνολό τους, όχι μόνο οι δεξιότεροι της ΝΔ, βλέπουν ότι είμαστε μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη και χρειαζόμαστε εντολή διακυβέρνησης, θα πειστούν και αυτοί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 16
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32