Πολιτική

Εκλογές 2023 – ΝΔ: Η Ειρήνη Αγαπηδάκη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε εκλόγιμη θέση

Η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως η Ειρήνη Αγαπηδάκη, που αποτελεί προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού, θα είναι σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο Παρασκευή οπότε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και στη συνέχεια θα συναντηθεί μες όλους τους υποψηφίους.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης θα επιστρέψει το βράδυ στην Αθήνα από την περιοδεία σε Ξάνθη και Καβάλα και το πρωί της Παρασκευής θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Πειραιώς. Το παρών θα δώσουν όλοι οι υποψήφιοι, με τους οποίους θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός.

Ο Άκης Σκέρτσος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είχε δηλώσει πως
«αύριο, Παρασκευή, το πρωί, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και θα συναντηθεί με όλους τους υποψηφίους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η απαίτηση Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ για τις αμυντικές δαπάνες, το «αγκάθι» της Ισπανίας και η ενδεχόμενη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
Στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ είναι πιθανόν να υπάρξει ένα σύντομο τετ τα τετ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Τα μέλη της Συνόδου του ΝΑΤΟ
Ξεκινά σήμερα η Προκαταρκτική Επιτροπή για τον Κώστα Καραμανλή: Το χρονοδιάγραμμα και οι 26 βουλευτές που την απαρτίζουν
Στην περίπτωση που ακολουθηθεί το «μοντέλο Τριαντόπουλου», εκτιμάται πως το πόρισμα θα κατατεθεί μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου και η τελική συζήτηση και μυστική ψήφιση στην Ολομέλεια θα γίνει έως τις 20 Ιουλίου
Κώστας Αχ Καραμαλής