Πολιτική

Εκλογές 2023 – ΝΙΚΗ: «Με φόβο Θεού θα πορευτούμε μαχόμενοι για τη Νίκη του Ελληνισμού» είπε ο Δημήτρης Νατσιός

Το κόμμα ΝΙΚΗ μπαίνει και αυτό στη Βουλή σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου και ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Στην πολιτική ιστορία του τόπου είναι η πρώτη φορά που η πίστη του απλού λαού έρχεται στο πολιτικό προσκήνιο και εκφράζεται με συντεταγμένο “όχι” σε κάθε τι που διαλύει τις αρχές και τις αγέραστες αξίες του έθνους μας.

Η ΝΙΚΗ θα ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση στην ερχόμενη Βουλή. Δεν αγωνιζόμαστε μόνο γι’ αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά για όλο τον ελληνικό λαό, ασφαλώς και γι’ αυτή τη σιωπηλή πλειοψηφία που δεν προσήλθε να ψηφίσει.

Με σεβασμό στην ψήφο των συμπολιτών μας και με φόβο Θεού, θα πορευθούμε μαχόμενοι για τη ΝΙΚΗ του ελληνισμού, τη ΝΙΚΗ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τη ΝΙΚΗ του απλού λαού», δήλωσε ο Δημήτρης Νατσιός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης