Πολιτική

Εκλογές 2023: Ο Γιάννης Καλλιάνος παρουσίασε το τελευταίο δελτίο καιρού στο MEGA

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρέτησε… προσωρινά τους τηλεθεατές του MEGA, καθώς σήμερα (21.04.2023) παρουσίασε το τελευταίο δελτίο καιρού μέχρι τις εκλογές στις 21 Μαΐου 2023.

Ο Γιάννης Καλλιάνος θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα Αθηνών και ο νόμος επιτρέπει μόνο μία παρουσία σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Σε ανάρτησή του, γράφει χαρακτηριστικά ότι “θα μου λείψετε πάρα πολύ, θα τα πούμε όμως πάλι μέσα από την αγαπημένη μας συχνότητα του MEGA, πρώτα ο Θεός, αμέσως μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ”. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 6
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 22