Πολιτική

Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Χορτιάτη για ποδήλατο με τον πρωταθλητή Ελλάδας

Με τον πρωταθλητή Ελλάδας και αθλητή του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, Δημήτρη Αντωνιάδη, έκανε ποδήλατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Χορτιάτη.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε ποδηλασία στον Χορτιάτη. Μάλιστα, τον κ. Μητσοτάκη συνόδεψε στην αγωνιστική του διαδρομή ο  πρωταθλητής Ελλάδας και αθλητής του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, ο Δημήτρης Αντωνιάδης.

Την… ποδηλατική συνύπαρξη δημοσιοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, με ανάρτησή της στα social media:

«15 μόλις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές της 25 Ιούνη, ο Πρωταθλητής Ελλάδας και αθλητής του Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Αντωνιάδης, είχε την τιμή να ποδηλατήσει με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και Υποψήφιο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στις χαμηλές πλαγιές του όρους Χορτιάτης».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331