Πολιτική

Εκλογές 2023, Σκουρλέτης σε Μπακογιάννη: Σας κάναμε ανθρώπους – Ντόρα: Τα οικονομικά δεν είναι το φόρτε σας

Έντονη αντιπαράθεση είχαν, το βράδυ της Τρίτης (09.05.2023) στο Mega ο Πάνος Σκουρλέτης με τη Ντόρα Μπακογιάννη. Όταν πάντως τα πνεύματα ηρέμησαν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να βάλουν στοίχημα για τις εκλογές ένα κουτί… σ(σσ)οκολατάκια.

Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνος Σκουρλέτης ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της εκπομπής «Ο δρόμος προς την κάλπη». Η συζήτηση για τις εκλογές «φούντωσε» και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε να… επιτεθεί στη συνάδελφό μου, με μια βαριά έκφραση.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, υποστήριξε ότι τα επιδόματα όπως το market pass είναι μορφή παράλληλου νομίσματος και κάπως έτσι ξεκίνησε η έντονη κουβέντα με τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Πάνος Σκουρλέτης: Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε τρία pass κι εγγυάται η ίδια στο κράτος ότι αυτά έχουν αντίκρισμα. Είναι μια μορφή παράλληλου νομίσματος.

Ντόρα Μπακογιάννη: Επειδή τα οικονομικά δεν νομίζω ότι είναι το φόρτε σας, δεν αφήνουμε αυτήν την κουβέντα;

Πάνος Σκουρλέτης: Το δικό σας το φόρτε ποιο είναι; Σας έχω τσεκάρει κι άλλες φορές κι έχω πάρει κι ένα πτυχίο οικονομολόγου. Αναζητώ το δικό σας φόρτε.

Ντόρα Μπακογιάννη: Μπράβο σας, δεν πειράζει. Δέχομαι προσβολές κι ευθέως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επί της ουσίας, το πρόβλημά σας είναι αυτή τη στιγμή που βγαίνετε, μιλάτε σαν να μην έχετε κυβερνήσει τέσσερα χρόνια.

Πάνος Σκουρλέτης: Έχουμε κυβερνήσει και σας σώσαμε. Σας κάναμε ανθρώπους. Έτσι είναι. Όταν βγάζουμε κάποιους από την χρεωκοπία, δεν τους βάζουμε να στέκονται στα πόδια τους;  

Ντόρα Μπακογιάννη: Κ. Σκουρλέτη, σας παρακαλώ πολύ, να θυμηθείτε ότι δεν μιλάτε σε ΣΥΡΙΖαίους. Τα ελληνικά είναι μια δύσκολη γλώσσα.

 

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Πάνος Σκουρλέτης, θέλοντας να «πειράξει» τη Ντόρα Μπακογιάννη για τον τρόπο που προφέρει τη λέξη σοκολατάκια, της ζήτησε να βάλουν στοίχημα ένα κουτί ότι στις 21 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία δεν θα είναι πρώτο κόμμα.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δωρεά για το ΚΑΤ: Σύσκεψη στο Μαξίμου για νέο κτήριο χειρουργείων και ανακαίνιση ιατρικών μονάδων
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξετάστηκε η ιεράρχηση των παρεμβάσεων που θα χρηματοδοτήσει το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, με στόχο να προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός του νοσοκομείου
Μητσοτάκης στο ΚΑΤ
Χωρίς τέλος η κόντρα Στουρνάρα – Τσίπρα: «Με κατηγορεί για πολιτική μεροληψία εκείνος που θεωρούσε ότι η κεντρική τράπεζα οφείλει να σιωπά» – «Να φτάσεις τα χρόνια του Παναγόπουλου της ΓΣΕΕ»
Η απάντηση του διοικητή της ΤτΕ στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Αλέξης Τσίπρας και η ανταπάντηση της Αμαλίας
Τσίπρας και Στουρνάρας
Ανανεώθηκε πριν 7 λεπτά
24
Λαζαρίδης και Μάντζος «σφάχτηκαν» για την υπόθεση Παναγόπουλου: «Είναι ΠΑΣΟΚάρα», «Εμείς κυβερνάμε τη χώρα;»
Συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, το βράδυ της Παρασκευής (13.02.2026) η ονομαστική ψηφοφορία - Δείτε LIVE
Μακάριος Λαζαρίδης
Μητσοτάκης σε Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας: Κατάκτηση για τον Ελληνισμό, η επιστολική ψήφος των ομογενών – Ελπίζουμε να ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Αυστραλία, η οποία θα συμπέσει με τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
Μητσοτάκης και Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος
Κυριάκος Μητσοτάκης για εξάρθρωση κυκλωμάτων από ΑΑΔΕ και ΕΛΑΣ: Η «Νομιμότητα Παντού» είναι για εμάς μία διαρκής δέσμευση
Σε ανάρτησή του επικαλείται επιτυχίες κατά φοροαπάτης και οργανωμένου εγκλήματος, τονίζοντας ότι η μάχη με την παραβατικότητα και την ατιμωρησία είναι «συνεχής»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κάλεσμα Κυρανάκη σε έμπειρα στελέχη από Ελλάδα και εξωτερικό για τις νέες διευθυντικές θέσεις στον ΟΣΕ
Η επιλογή των στελεχών θα γίνει με συμβάσεις ορισμένου χρόνου τριετούς διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσης, διασφαλίζοντας ευελιξία και λογοδοσία, ως προς τους στόχους και τους δείκτες απόδοσης
Κώστας Κυρανάκης