Πολιτική

Εκλογές 2023 – ΣΥΡΙΖΑ κατά Θεοδωρικάκου: Μετέτρεψε το Υπουργείο σε προεκλογικό του γραφείο

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Τάκη Θεοδωρικάκο. Η Κουμουνδούρου τον κατηγόρησε ότι μετέβαλλε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε προεκλογικό του γραφείο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την ανάρτηση βίντεο με το λογότυπο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπου «υβρίζει και συκοφαντεί» την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο κ. Θεοδωρικάκος σήμερα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει η ΝΔ για το κράτος.

Ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου υβρίζει και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με το λογότυπο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κύριε Θεοδωρικάκο, ξέρουμε ότι η πολλή συναναστροφή με τον κ. Μητσοτάκη σας έχει κάνει να το πιστεύετε, αλλά η χώρα δεν είναι τσιφλίκι σας να κάνετε προεκλογική εκστρατεία με τα λογότυπα και τα γραφεία Τύπου των Υπουργείων.

Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα πει «Ως εδώ!» στην αλαζονεία σας».

SYRIZA THEODORIKAKOS WhatsApp Image SYRIZA THEODORIKAKOS WhatsApp Image

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριέλαβε στην ανακοίνωσή του και λινκ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Και η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου στο Facebook:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει 420 παρεμβάσεις για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας – Όλα όσα περιλαμβάνει το Σχέδιο
Στόχος του πρωθυπουργού οι στοχευμένες δημόσιες επενδύσεις σε υποδομές, τουρισμό, ενέργεια και παραγωγή σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία
Κυριάκος Μητσοτάκης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
51