Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παραιτήθηκε ο Σπύρος Καρανικόλας – Στηρίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο

Την παραίτησή του από το Κίνημα Αλλαγής έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσής του, ο Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Στην ανακοίνωσή του, ο Σπύρος Καρανικόλας δηλώνει πως στηρίζει για πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής τον Ανδρέα Λοβέρδο και αναφέρει:

«Τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησα με μαχητικότητα, αυταπάρνηση και αφοσίωση την εμπιστοσύνη της προέδρου και της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς. 

Με δεδομένες όμως τις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής και για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής. 

Στις σημερινές ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της παράταξ΄γης μας, ενώνω τις δυνάμεις μου στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Η πολύτιμη εμπειρία του, ο εκσυγχρονιστικός του λόγος και κυρίως η ιδεολογική και πολιτική ταύτισή μου με τον Ανδρέα, με οδηγούν, μετά από ώριμη σκέψη, στην απόφαση συμπόρευσης μαζί του.

Σε ότι με αφορά θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να ανταποκριθούμε όλοι μαζί, με ενότητα και σεβασμό στις αρχές και τις αξίες αυτής της της ιστορικής παράταξης, καθώς και στις ανάγκες και στις αγωνίες των πολιτών για ένα ισχυρό, μεταρρυθμιστικό, πατριωτικό και σύγχρονο ΠΑ.ΣΟ.Κ, που θα πρωταγωνιστεί και πάλι για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 16
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32