Πολιτική

Εκλογές ΝΔ: Τι πρέπει να ξέρουν όσοι θέλουν να ψηφίσουν στη Θεσσαλονίκη!

Δείτε που θα στηθούν τα εκλογικά κέντρα και τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι ψηφοφόροι, που θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο της ΝΔ...

Εκλογικά κέντρα στην Α΄ και στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν την Κυριακή για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ., στον δήμο Θεσσαλονίκης τα εκλογικά κέντρα είναι 10 (στο κέντρο και σε δημοτικά διαμερίσματα) συν ένα στην Τριανδρία και τα μεγαλύτερα από αυτά είναι στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” και στην Αποθήκη Γ΄ του Λιμανιού.

Στους περιφερειακούς δήμους θα λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα στους Αμπελόκηπους, τη Μενεμένη, τον Εύοσμο, την Καλαμαριά, τη Νεάπολη, τις Συκιές, τη Σταυρούπολη, την Πολίχνη, την Ευκαρπία και τα Πεύκα.

Στη Β΄ Θεσσαλονίκης στις περιοχές: Σταυρός, Αρέθουσα, Νέα Απολλωνία, Ασπροβάλτα, Σίνδος Κύμινα, Χαλάστρα, Νέοι Επιβάτες, Επανομή, Νέα Μηχανιώνα, Θέρμη, Βασιλικά, Τρίλοφος, Λαγκαδάς, Ξυλούπολη, Ασσηρος, Σοχός, Ζαγκλιβέρι, Γερακαρού, Πανόραμα, Πυλαία, Αγιος Αθανάσιος, Κουφάλια, Χαλκηδόνα, Ωραιόκαστρο, Πεντάλοφος, Λητή.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7μ.μ., το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ και όσοι προσέλθουν πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Εθελοντική στράτευση γυναικών το 2026 – Έχουμε το καλύτερο anti drone σύστημα για τα Bayraktar
«Θα ξεκινήσουμε να δημιουργήσουμε μια μονάδα 150 εθελοντριών για να μπορέσουμε να συνδέσουμε τις γυναίκες περισσότερο με τις Ένοπλες Δυνάμεις διότι στα επαγγελματικά μας στελέχη είμαστε αρκετά καλά» τονίζει ο ΥΕΘΑ
Νίκος Δένδιας 11
Βασίλης Κικίλιας: Η απάντηση στη Ντόρα Μπακογιάννη για την ΕΔΕ στο λιμενάρχη Χανίων – «Η ανθρωπιά δεν είναι άλλοθι για συγκάλυψη»
«Έχουμε κράτος δικαίου, όχι καφενείο φίλων και γνωστών. Ειδικά για τον Λιμενάρχη Χανίων, είθισται στη διαδικασία μιας ΕΔΕ, να μην παραμένει στη θέση ευθύνης ο διερευνώμενος, για να μην παρακωλύεται η έρευνα»
Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας στα έδρανα της Βουλής 41