Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας ο Στέφανος Κασσελάκης – Η συγκίνηση όταν αντίκρυσε μια λασπωμένη ελληνική σημαία

Την Μεταμόρφωση Καρδίτσας επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να παρασύρονται από τους ορμητικούς χειμάρρους.

Σημειώνεται πως η Μεταμόρφωση Καρδίτσας ήταν ένα από τα χωριά που χτυπήθηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα από τις πλημμύρες, με πολλά σπίτια, δύο εβδομάδες μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, να παραμένουν θαμμένα για μέρες κάτω από τόνους λάσπης. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την πλημμυρισμένη Μεταμόρφωση και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. 

Συνομίλησε, δε, και με τον πρόεδρο της κοινότητας Πέτρο Κοντογιάννη και επισκέφτηκε το κλειστό γυμναστήριο Παλαμά που ζουν πλημμυροπαθείς. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και με τους κατοίκους της περιοχής και άκουσε όσα πέρασαν τις μέρες της κακοκαιρίας αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που παραμένουν στην περιοχή. 

Στην συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στις πλημμύρες: «Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι πρόκειται για ζωές.

Περιέγραψε πως θα του μείνει χαραγμένη εικόνα της ελληνικής σημαίας μέσα σε ένα σπίτι, που ήταν λασπωμένη: «Και λέω: “Για δες εδώ που τα κέντρα της Αθήνας τούς έχουν ξεχασμένους και κάποιοι κάθε τέσσερα χρόνια έρχονται και σφίγγουν τα χέρια για τις εκλογές, αυτοί έχουν την ελληνική σημαία ψηλά, αλλά το κράτος την έχει λασπωμένη». 

kasselakis karditsa

kasselakis karditsa kasselakis karditsa

kasselakis karditsa kasselakis karditsa

kasselakis karditsa kasselakis karditsa

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε ένα συνολικό πρόγραμμα που μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών
«Από τη "Μαύρη Βίβλο" της εξαετούς διακυβέρνησης, θα πάμε στην πολιτική λύση που θα παρουσιάσουμε το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο παραδοσιακά από το βήμα της ΔΕΘ»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Ο Ανδρουλάκης για πρώτη φορά στη ΔΕΘ ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης – Η «λευκή βίβλος» των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σκοπεύει να παρουσιάσει τη «λευκή βίβλο» των προτάσεών του, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει μόνο κριτική αλλά έχει και συγκεκριμένες προτάσεις
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2
Η ΔΕΘ και το «στοίχημα» της ΝΔ για τη Βόρεια Ελλάδα
Με στόχο τη θετική υποδοχή των νέων μέτρων στήριξης, ύψους τουλάχιστον 1,5 δις ευρώ, και την αντιστροφή του κλίματος, η κυβέρνηση προσδοκά ότι η φετινή ΔΕΘ θα αποτελέσει τη βάση δημοσκοπικής εκκίνησης για τη ΝΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 10