Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εκλογές ζήτησε πάλι ο Γ. Καρατζαφέρης

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στην εξωτερική πολιτική και στα ελληνοτουρκικά, και χαρακτήρισε τους κ.κ. Ερντογάν και Νταβούτογλου ως “το καλύτερο δίδυμο που είχε η Τουρκία μετά τους Κεμάλ Ατατούρκ και Ινονού”.

Σε εκλογικό συναγερμό έβαλε τον κομματικό μηχανισμο του ΛΑΟΣ ο πρόεδρος του με την ομιλία του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο κ.Καρατζαφέρης παρουσίασε τις θέσεις του για την αντιμετώπιση της κρίσης, τις προτάσεις του για το άμεσο μέλλον και ανέθεσε στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας Μάκη Βορίδη, την ευθύνη σύνταξης του προγράμματος, με το οποίο ο ΛΑΟΣ θα απευθυνθεί στον λαό, όταν γίνουν εκλογές.

Ο κ.Καρατζαφέρης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιολίτευση και εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν είτε μέσα στο Νοέμβριο, είτε εντός του προσεχούς εξαμήνου.

Ζήτησε εκ νέου είτε εκλογές, είτε κυβέρνηση συνεργασίας, κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες, και εκτίμησε ότι εάν γινουν εκλογές, ο ΛΑΟΣ θα συγκεντρώσει πλέον των 30 βουλευτών.

Διαβάστε επίσης :

“Βόμβα” Πάγκαλου: Λέει “ναι” σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε