Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Έκτακτη σύγκλιση του ΚΤΕ υπό τον φόβο υπογραφών κατά Παπακωνσταντίνου

Έκτακτη σύγκληση του ΚΤΕ Οικονομίας συγκάλεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου να προλάβει τις αντιδράσεις και τις υπογραφές των κυβερνητικών βουλευτών.

Η συνεδρίαση του ΚΤΕ αποφασίστηκε άρον άρον μετά τις πιέσεις των κυβερνητικών βουλευτών, οι οποίοι μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του NewsItμαζεύουν υπογραφές προκειμένου να καλέσουν τον κ. Παπακωνσταντίνου να τους δώσει εξηγήσεις.

Η κινητικότητα είναι ένονη την τελευταία ώρα και η οργή δεν έχει κοπάσει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών σε σχέση με τους ελεγκτές της τρόϊκας. ‘Οπως λένε, η κίνηση γίνεται καλή τη πίστη και όχι με κακή πρόθεση, αλλά και μόνο οτι κρίνουν αναγκαίο να κάνουν την διευκρίνηση αυτό δείχνει οτι το κλίμα είναι βαρύ.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Newsit, κυβερνητικά στελέχη λένε οτι η κίνηση συλλογής υπογραφών δείχνει επιθετικές διαθέσεις εκ μέρους των βουλευτών που αισθάνονται όπως και πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης οτι η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών τους αφήνει απέξω από γεγονότα υψίστης σημασίας για το μέλλον του τόπου!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε