Πολιτική

Έκτακτη σύσκεψη για το προσφυγικό τη Δευτέρα στην Περιφέρεια Αττικής

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο προσφυγικό ζήτημα θα συζητηθούν σε έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε για αύριο στα γραφεία της Περιφέρειας, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Πρόκειται για παρέμβαση η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των υπευθυνοτήτων του Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μπορεί κι οφείλει να έχει στο κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης του προσφυγικού ζητήματος.
Κατά τη συνάντηση θα εξεταστεί και πρόταση της συμβούλου, Φωτεινής Βρύνα, για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συμβάλλει το Περιφερειακό Συμβούλιο σε αυτό το κρίσιμης εθνικής σημασίας ζήτημα.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής είχε διοργανώσει δημόσια συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με τη συμμετοχή του αρμόδιου υπουργού καθώς και δημάρχων, για το φλέγον ζήτημα των προσφυγικών ροών, από την έναρξη του προβλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 32