Πολιτική

Ελληνικό ΥΠΕΞ για Ερντογάν: Οξύμωρο να δίνει μαθήματα νομιμότητας ο κατεξοχήν παραβάτης

Σκληρή απάντηση από το υπουργείο Εξωτερικών στις προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν για την Ελλάδα, λίγο πριν την Διάσκεψη στο Βερολίνο.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν είπε πως “για την Ελλάδα, σταθερή μέριμνα δεν είναι η άσκηση πολιτικής μέσω ανεδαφικών και προκλητικών δηλώσεων, αλλά η εφαρμογή των βημάτων εκείνων που διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε όλη την περιοχή.

Όσο για τα περί ορθού βηματισμού, είναι τουλάχιστον οξύμωρο να επιχειρεί μαθήματα διεθνούς νομιμότητας ο κατεξοχήν παραβάτης αυτής στην περιοχή μας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Υποδύεται τον «ήρωα της διαφάνειας» για ΟΠΕΚΕΠΕ όταν λειτουργεί ως επισπεύδων της συγκάλυψης
«Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε προσπάθεια διαλεύκανσης του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ και επιτίθεται στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, που ζητούν τον έλεγχο»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν θα κάνουμε πίσω όποιο κι αν είναι το πολιτικό κόστος, μέχρι να τιμωρηθούν όσοι έλαβαν παράνομες ενισχύσεις
«Τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Ο μήνας αυτός μας «πήρε μακριά» τον μεγάλο μας τραγουδοποιό, Διονύση Σαββόπουλο. Όμως, με έναν τρόπο, ο Νιόνιος θα είναι πάντα εδώ»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες 78