Πολιτική

Εμφύλιος στη ΝΔ για την Έλλη Παπαγγελή και κόντρα Γιώργου Κουμουτσάκου – Φαήλου Κρανιδιώτη

"Πόλεμος" ξέσπασε στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η ανάρτηση στο Facebook της ΟΝΝΕΔίτισας Έλλης Παπαγγελή πως εντός του χώρου του Πολυτεχνείου δεν υπήρχαν νεκροί , έφερε και... πολιτική κόντρα.

Η ανάρτηση της νεαρής ΟΝΝΕΔίτισας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα να κατεβάσει το post για τους νεκρούς εντός του χώρου του Πολυτεχνείου. Σε δική του ανάρτηση στο Facebook ο πρώην ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κουμουτσάκος, σημείωνε: «Για το θέμα Παπαγγελή έχω να πω μόνον αυτό: το ότι κατέβασε την κατάπτυστη ανάρτηση δεν αρκεί. Οφείλει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη».
Η Έλλη Παπαγγελή ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου στις περιφερειακές εκλογές του περασμένου Μαΐου.
Στον απόηχο όμως της κυρίας Παπαγγελή για τους νεκρούς εντός του χώρου του Πολυτεχνείου, και απέναντι στην ανάρτηση του κ. Κουμουτσάκου βρέθηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης με δική του ανάρτησή στο Facebook: «Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε κανένας νεκρός, υπήρξαν όμως στους γύρω δρόμους κι αλλού. Αυτό είπε κι η Έλλη Παπαγγελή, την αλήθεια δηλαδή, όχι πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί, και μας τα πρήξανε γι’ αυτό διάφοροι. Διάφοροι υπεραγανακτισμένοι φωταδιστές ισχυριζόμενοι ψευδέστατα πως δήθεν είπε πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8