Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Η ΕΛΑΣ παρουσίασε επιτυχίες αλλά η ανομία έχει αρχίσει να βασιλεύει!

Τις επιτυχίες της αστυνομίας εκθειάζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, λέγοντας ότι «παρουσίασε πράγματι τον τελευταίο καιρό επιτυχίες, στην υπόθεση Λεμπιδάκη και στην υπόθεση εξάρθρωσης τρομοκρατών που απέστελναν δέματα-βόμβες σε πολιτικά πρόσωπα».

«Όμως, το κλίμα ασφάλειας στην καθημερινότητα των πολιτών είναι ιδιαίτερα χαμηλό και η ανομία έχει αρχίσει να βασιλεύει με δράση μαφιόζικων ομάδων σε όλη τη χώρα», όπως σημειώνει η Ένωση Κεντρώων.

Σύμφωνα με την ΕΚ, «ένας υπουργός δεν δικαιούται να βλέπει μόνο τις επιτυχίες, πρέπει να βλέπει και τα κενά ασφαλείας και να αφουγκράζεται το γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας που διαμορφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα». Γι’ αυτό η Ένωση Κεντρώων προτείνει «συνολική αναχάραξη της διοίκησης όλης της αστυνομίας, ώστε να αποφεύγεται η κομματοκρατία και να επιδιώκεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ένωση Κεντρώων για το Κοινωνικό Μέρισμα

Την προτροπή προς την κυβέρνηση «να μην επαναληφθούν τα περσινά λάθη» εκφράζει σε άλλη ανακοίνωσή της η ΕΚ, αναφερόμενη στο Κοινωνικό Μέρισμα.

Η ΕΚ προτείνει, «αν υπάρξει τελικά μποναμάς τα Χριστούγεννα πρέπει να κατευθυνθεί σε μακροχρόνια άνεργους και σε συνταξιούχους κάτω των χιλίων ευρώ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 5
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 135