Πολιτική

Οργισμένος με τις δηλώσεις – εξαγγελίες των υπουργών ο Δ. Μάρδας

Ενοχλημένος από τις δηλώσεις των περισσοτέρων υπουργών της νέας κυβέρνησης για παροχές πριν ακόμα γίνουν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο κ. Μάρδας είπε ότι δεν είναι δυνατόν οι υπουργοί να κάνουν ανακοινώσεις πριν από τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού. Για το συνολικό πρόγραμμα της κυβέρνησης είπε χαρακτηριστικά: «Ακούστε τις προγραμματικές και μετά ξετινάξτε μας».

Ο κ. Μάρδας είπε επίσης ότι προβλήματα που συνδέονται με κοινωνικές αδικίες θα επιλυθούν άμεσα και χαρακτήρισε το 2015 μια δύσκολη χρονιά. Δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει είπε: «Από τη στιγμή που αναλάβαμε έχουμε μπροστά μας περιορισμούς και εμπόδια».

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε επίσης ότι η κυβέρνηση σέβεται τη σύμβαση που έχει υπογραφεί για τον προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά αλλά λέει όχι στην επέκταση.

Για το θέμα της ρευστότητας και τα όσα ακούγονται για μη καταβολή συντάξων είπε: «Αυτή τη στιγμή τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει». Είπε βέβαια ότι υπάρχουν μηχανισμοί σε επίπεδο Ευρώπης που μπορούν να σώσουν μια κατάσταση αν χρειαστεί.

Ο κ. Μάρδας τέλος, δεν απάντησε για τον ΕΝΦΙΑ και απέφυγε να απαντήσει εάν η κυβέρνηση θα αλλάξει τις διοικήσεις των τραπεζών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 11
Νίκος Ανδρουλάκης: «Για τη χώρα μας, το 2026, είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»
«Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη ένα ριζικά διαφορετικό υπόδειγμα διακυβέρνησης, που στηρίζεται στο ήθος, την αξιοκρατία και τον έμπρακτο σεβασμό, για να ξαναχτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης» λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά