Πολιτική

Ενοχλημένος ο Δημήτρης Καμμένος με την αναφορά Τσίπρα στο “Gorna Makedonija”

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καμμένος με την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα για το "Gorna Makedonija". Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες, μετά τη Σύνοδο Κορυφής, ο Πρωθυπουργός είπε στη Σκοπιανή δημοσιογράφο ότι του χρόνου στις Βρυξέλλες τη θέλει να εκπροσωπεί τη "Gorna Makedonija".

«Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς από τον πρωθυπουργό… Φάνηκε σα να είναι επίσημη θέση» σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Και πρόσθεσε: “Θα μπορούσα να το πω εγώ, θα μπορούσε να το πει κάποιος άλλος συνάδελφος βουλευτής, αλλά από τον πρωθυπουργό δεν το κατανοώ γιατί έγινε η αναφορά”.

[read4more]

Εκτίμησε δε, ότι η αναφορά του κ. Τσίπρα περί “Gorna Makedonija”, τη στιγμή των διαπραγματεύσεων από το Νίκο Κοτζιά, ο οποίος βρισκόταν στα Σκόπια, “έκαψε” τη συγκεκριμένη πρόταση.

«Μετά βγήκε ο Ζάεφ, και το ωραίο ήταν ότι δεν του άρεσε το όνομα, τους χαρίζουμε όνομα και δεν το θέλουν, και δε θέλουν και αλλαγές στο σύνταγμα» παρατήρησε ο κ. Καμμένος.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αποστάσεις Δένδια για το Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μέσο έκφρασης πολιτικών επιδιώξεων»
«Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο των Εθνικών Αγώνων που πρέπει να το αποστειρώσουμε από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας 32