Πολιτική

“Έντυσαν” τον Τσίπρα στα… πράσινα (VIDEO)

Όχι δεν το έκαναν όσοι τον κατηγορούν ή τον παρομοιάζουν με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το έκαναν ομογενείς που έδωσαν στον Αλέξη Τσίπρα μια μπλούζα του (αγαπημένου του) Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (29.09.2015) στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη όπου δόθηκε δεξίωση προς τιμήν του, παρουσία πολλών ομογενών. Φυσικά, δεν ήταν δυνατόν να φύγει με… άδεια χέρια και χωρίς δώρα.

Γνωρίζοντας τα “παναθηναϊκά” αισθήματα του Αλέξη Τσίπρα, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φίλων Παναθηναϊκού Νέας Υόρκης “Panatha USA” έκανε έκπληξη στον πρωθυπουργό και του χάρισε μια μπλούζα της ομάδας και ένα λάβαρο με τα διακριτικά του συνδέσμου.

Ο κ. Τσίπρας δεν έκρυψε τη χαρά του και μέσα στο χαμόγελο φωτογραφήθηκε με τα μέλη του Panatha USA, Βλάση Αναστασίου και Νίκο Μπάρδη. Στη φανέλα, τα μέλη του Συνδέσμου είχαν γράψει και ένα μήνυμα, με το οποίο ευχόταν στον πρωθυπουργό καλή επιτυχία.

Όταν ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στη Νέα Υόρκη, Θανάσης Τσίτσας είπε, αστειευόμενος, στον Αλέξη Τσίπρα πως η μέρα είναι… δύσκολη για Παναθηναϊκούς, εξαιτίας της εκτός έδρας νίκης του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ για το Champions League, ο πρωθυπουργός χαμογέλασε και είπε: “εντάξει, ελληνική ομάδα είναι”.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΩΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Πηγή: newgreektv.com

Φωτογραφίες: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
14