Πολιτική

Επικοινωνία του Χρήστου Στυλιανίδη με τον Τούρκο ομόλογό του για το δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο

Την ετοιμότητα της Ελλάδας να παράσχει κάθε δυνατή συνδρομή προς την Τουρκία λόγω του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε σε ανθρακωρυχείο, εξέφρασε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, σε επικοινωνία που είχε με τον πρέσβη της Τουρκίας στη χώρα μας, Μπουράκ Οζουγκέργκιν.

Ο κ. Στυλιανίδης εξέφρασε συλλυπητήρια προς τον πρέσβη της Τουρκίας για το πολύνεκρο δυστύχημα και την αμέριστη συμπαράσταση των ελληνικών αρχών προς τους συγγενείς των θυμάτων, ενώ ευχήθηκε να τελειώσει αίσια και σύντομα η δοκιμασία αυτή για τους εγκλωβισμένους ανθρακωρύχους. «Η Ελλάδα είναι έτοιμη να βοηθήσει με κάθε μέσο», ανέφερε ο υπουργός.

Η επικοινωνία έγινε σε συνεννόηση με τον Κυριάκος Μητσοτάκη, ο οποίος επίσης διεμήνυσε πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να συνδράμει στις έρευνες, ενώ οι νεκροί από την έκρηξη στο ανθρακωρυχείο αυξάνονται διαρκώς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο κ. Σημανδράκος έστειλε δύο επιστολές στο Μαξίμου, το αυτί του Πρωθυπουργού άκουσε τίποτα;»
«Τα γνώριζε και τα επέτρεψε μία ''γαλάζια'' συμμορία που έχει καταληστεύσει τους ευρωπαϊκούς πόρους», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Πρωθυπουργό
Νίκος Ανδρουλάκης