Πολιτική

Επικοινωνία Αναστασιάδη με Τσίπρα και Σουλτς

Νέα συνομιλία, δεύτερη σε τρεις ημέρες, είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την ελληνική κρίση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, που έκανε τη σχετική ανακοίνωση, δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνομιλίας.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι η κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην Ελλάδα ήταν στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας του κ. Αναστασιάδη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ενώ σε ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε ότι οι κκ Αναστασιάδης και Σουλτς συζήτησαν επίσης τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση της ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η μπάλα στην εξέδρα – Οι απειλές Βορίδη και Αυγενάκη έπιασαν τόπο
«Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να αποφύγει τη συζήτηση για τις ποινικές ευθύνες» αναφέρει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης
Ο Κώστας Ζαχαριάδης 2
Περιοδεία Ανδρουλάκη στην Κρήτη μετά τη «μουρμούρα» για το «παρών» στην τροπολογία Πλεύρη για τους μετανάστες
Σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με βουλευτές θα βρεθούν στους νομούς Ηρακλείου και Ρεθύμνου, που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα από τις αυξημένες μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2
Ώρα αποφάσεων στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Διχασμένοι οι βουλευτές της ΝΔ για Βορίδη και Αυγενάκη
Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ το κλίμα, σε μεγάλο ποσοστό, είναι υπέρ των θέσεων του Μ. Βορίδη - Αντίθετα για τον Λ. Αυγενάκη, υπάρχουν αρκετοί βουλευτές που εκτιμούν ότι «πλήγωσε την παράταξη»
Αυγενάκης και Βορίδης 3