Πολιτική

Επιμένει στο “όχι” για τις κλαδικές συμβάσεις η Κατσέλη

Σταθερή στάση κρατά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός για την ψήφιση του επίμαχου άρθρου 37.

Η Λούκα Κατσέλη επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το άρθρο του πολυνομοσχεδίου, που αφορά τις κλαδικές συμβάσεις.

Η ίδια είχε επισημάνει τις τελευταίες μέρες, μεταξύ άλλων, πως ως υπουργός Εργασίας είχε βρει συμβιβαστική λύση για το θέμα των κλαδικών συμβάσεων με την τρόικα. Επίσης, τόνισε ότι η λύση αυτή δεν πρέπει να ανατραπεί.

Αντιδράσεις και άλλων κυβερνητικών βουλευτών έχει προκαλέσει το άρθρο αυτό παρόλο που ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος έχει διαμηνύσει πως η έγκρισή του είναι προϋπόθεση για την καταβολή της 6ης δόσης του δανείου από ΕΕ και ΔΝΤ.

Διαβάστε επίσης:

“Νευρική κρίση” στην Κυβέρνηση – Ποιοι απειλούν να μην ψηφίσουν

Βόμβα από Κατσέλη: “Δεν ψηφίζω το άρθρο για τις συμβάσεις εργασίας”

“Φτωχολόγιο” το ενιαίο μισθολόγιο … νέες αντιδράσεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω η χώρα μου να περάσει κρίση σαν αυτή που μας γονάτισε το 2015 – Μερτς: Έχουμε τεράστιο σεβασμό για την Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος ευρωπαίος ηγέτης που επισκέφθηκε την Καγκελαρία μετά την εκλογή Μερτς
Κυριάκος Μητσοτάκης και Φρίντριχ Μερτς 22
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8
Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο και οι «παιδικές αρρώστιες της αριστεράς»
Η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για διαφωνίες. 
Ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νίκος Παππάς
Δημοσκόπηση Interview: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Στην τέταρτη θέση έπεσε η Πλεύση Ελευθερίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο ερώτημα «ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας», ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «κανένας»
Κάλπη με ψηφοδέλτια στις εκλογές 6