Πολιτική

Επίσκεψη Καλογήρου στο ΣτΕ – Στο τραπέζι η επιτάχυνση απονομής δικαιοσύνης

Το Συμβούλιο της Επικρατείας επισκέφθηκε σήμερα εθιμοτυπικά ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου είχε, αρχικά, συνάντηση με την νέα πρόεδρο του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και στην συνέχεια παραβρέθηκαν και οι εννέα αντιπρόεδροι του ΣτΕ.

Η συνάντηση διάρκειας δυο ωρών είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, ο υπουργός άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν το ΣτΕ και έγινε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης και της ηγεσίας του ΣτΕ. Ένα από τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι της συνάντησης ήταν η επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό Μέγαρο ο κ. Καλογήρου δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις και αρκέστηκε να αναφέρει ότι η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Τσιάρας σε κτηνοτρόφους: «Σύντομα συγκεκριμένες πληρωμές» – «Αν δεν γίνουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα»
«Καταλαβαίνουμε την πίεση, που έχουν και οι γεωργοί μας και οι κτηνοτρόφοι μας, αλλά κι εμείς έχουμε αντίστοιχη πίεση από την πλευρά των Βρυξελλών», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνάντηση με κτηνοτρόφους
Ελλάδα και ΗΠΑ υπέγραψαν κοινή διακήρυξη οικονομικής ασφάλειας με τη «σφραγίδα» Τραμπ – Τι προβλέπει η συμφωνία
Στην Αθήνα «φυτεύτηκε» ο πνευματικός σπόρος που άνοιξε τον δρόμο για την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης που βιώνουμε σήμερα, τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας υπέγραψαν η Ελλάδα και οι ΗΠΑ στο Ζάππειο Μέγαρο