Πολιτική

Επίσκεψη Μακρόν: “Φωτιά” η δημοσιογράφος!

Ποιος Μακρόν και ποια Τρονιέ; Μια γαλλίδα δημοσιογράφος έκλεψε τις εντυπώσεις στο Προεδρικό, ενώ η επίσκεψη Μακρόν βρισκόταν σε εξέλιξη.

Επίσκεψη Μακρόν… τα παραλειπόμενα! Ο Γάλλος πρόεδρος βρίσκεται στην χώρα μας για πρώτη φορά μετά την εκλογή του.

Οι συναντήσεις διαδέχονται η μία την άλλη: Υποδοχή από την Δημήτρη Τζανακόπουλο στο αεροδρόμιο. Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Υποδοχή από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη δεύτερη συνάντηση από τις προαναφερθείσες, τα φωτογραφικά φλας “πήραν φωτιά” όχι μόνο για τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Η δημοσιογράφος που “επισκίασε” την επίσκεψη Μακρόν στο Προεδρικό

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια δημοσιογράφο από την Γαλλία, που βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ούτως ώστε να καλύψει το γεγονός. Το όνομά της, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό…

Η ομολογουμένως εντυπωσιακή της εμφάνιση τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, όπως ήταν λογικό! Η φωτογραφία με το… σταυροπόδι κάνει τον γύρο του διαδικτύου και στα social media επικρατεί ένας… πανικός!

Δείτε την φωτογραφία

Μακρόν
Φωτογραφία από Twitter / @kagouriki

Η “μονομαχία” Μπέτυς Μπαζιάνα – Μπριζίτ Τρονιέ!

Μια ακόμη πτυχή της επίσκεψης Μακρόν που προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον, ήταν η συνύπαρξη των Πρώτων Κυριών των δύο χωρών. Της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυς Μπαζιάνα και της συζύγου του Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ Τρονιέ.

Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας υποδέχτηκε η Μπέτυ Μπαζιάνα. Η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού συναγωνίστηκε την Τρονιέ σε κομψότητα. Επέλεξε ένα αμάνικο λευκό φόρεμα, ως το γόνατο. Το συνδύασε με μπεζ πέδιλα.

Η Μπριζίτ Τρονιέ δεν άλλαξε ρούχα και έμεινε με το μαύρο στενό παντελόνι και το αμάνικο πουκάμισο, τις μαύρες γόβες της και φυσικά την πανάκριβη τσάντα της, Louis Vuitton.

Δείτε τις φωτογραφίες του newsit.gr

Μπέτυ Μπαζιάνα tronie tronie tronie

Οι δηλώσεις της Μπριζίτ Τρονιέ

«Στέλνω μήνυμα συμπαράστασης στους Γάλλους πολίτες που έχασαν τη ζωή τους στον τυφώνα Ίρμα στον Άγιο Μαρτίνο. Είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψή μου στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό. Είναι μεγάλη η χαρά που είμαι εδώ και μας υποδέχτηκαν«, τόνισε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 3
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης