Πολιτική

Επίθεση στην Κωνσταντοπούλου στη συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ

Σφοδρή επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ασκήθηκε κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις συζητήσεις για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές, στο “στόχαστρο” μπήκε η Πρόεδρος της Βουλής.

Η κ. Κωνσταντοπούλου δέχθηκε σκληρή κριτική για πολλά ζητήματα, αρχής γενομένης για την άρνησή της να διαθέσει τα αποθεματικά της Βουλής και φτάνοντας έως το γεγονός ότι η μητέρα της, δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου φέρεται να διεκδικεί θέση προέδρου στο ΕΣΡ, σε συνδυασμό με τη στάση που η πρόεδρος της Βουλής τηρεί ως προς το θέμα της τυπικής ολοκλήρωσης του διορισμού του νέου ΔΣ της ΕΡΤ, καθώς εκκρεμεί η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κλίμα φορτίστηκε σε δραματικό βαθμό και οι αντιδράσεις κατά της προέδρου της Βουλής προς στιγμήν ξέφυγαν από τα όρια και πολλοί από τους παριστάμενους βρέθηκαν σε δύσκολη θέση από της σφοδρότητα της αντιπαράθεσης. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
45
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μαχμούντ Αμπάς – Ανησυχία για τη Γάζα και στήριξη στην Παλαιστινιακή Αρχή από την Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Γάζα και Δυτική Όχθη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς 2