Πολιτική

«Επίθεση» Νέας Δημοκρατίας κατά Αλέξη Τσίπρα για την ελευθερία του τύπου

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ελευθερία του τύπου.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της και σχετικό βίντεο εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα για την ελευθερία του τύπου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ο ο αρμόδιος υπουργός έχει παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για την επιχείρηση χειραγώγησης της ενημέρωσης».

Η ανακοίνωση αναφέρεται σε βίντεο που δείχνει τον Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ σε παλαιότερη πορεία «να φωνάζει απαράδεκτα χουλιγκανικού τύπου συνθήματα, απειλώντας δημοσιογράφους με λιντσάρισμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ακούγοντας τον κ. Τσίπρα να υπερασπίζεται την ελευθερία του Τύπου, θα θυμίζουμε συνεχώς πώς την αντιλαμβάνονται στο κόμμα του οποίου ο αρμόδιος υπουργός έχει παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για την επιχείρηση χειραγώγησης της ενημέρωσης.

Πιο ενδεικτικό παράδειγμα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. Ηλιόπουλος που εμφανίζεται να φωνάζει απαράδεκτα χουλιγκανικού τύπου συνθήματα, απειλώντας δημοσιογράφους με λιντσάρισμα.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι τραβηγμένο το 2015, όταν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έκλεινε το πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας και έμεναν εκατοντάδες δημοσιογράφοι στον δρόμο.

Αλλά η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ακριβώς η ίδια και το 2022».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 52