Πολιτική

Επίθεση Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ και καταγγελίες Δραγασάκη: Η ιστορία έγινε για να μην πει συγκεκριμένο πρόγραμμα

Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη κατηγορώντας τον για επιχείρηση φίμωσης των πολιτικών του αντιπάλων, για λάσπη και τακτική παραπληροφόρησης.

Ιδιαίτερη επικριτική εμφανίστηκε η κ. Βούλτεψη για τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη περί διαπλοκής της κυβέρνησης με επιχειρηματίες κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.

«Οι πρακτικές αυτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαίωσαν την πρακτική του υπουργού Διαφώτισης και του Γ’ Ράϊχ, Γκέμπελς. Ετέθη από την αρχή το θέμα της σκανδαλολογίας και το ενδιαφέρον του κόσμου έφυγε από την ουσία της συζήτησης», τόνισε η κα Βούλτεψη.

Και πρόσθεσε: «Ζητήθηκαν ονόματα αλλά μέχρι σήμερα τίποτα δεν πληροφορηθήκαμε. Ούτε πρόκειται να δοθούν. Όλη αυτή η ιστορία έγινε για να αποφύγει η αξιωματική αντιπολίτευση να πει συγκεκριμένο πρόγραμμα, για το τι θα κάνει με τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, το χρέος, τους μετανάστες. Να απαντήσει αν θέλει να φύγουμε ή να μείνουμε στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ».

«Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι στόχος του είναι η στοχοποίηση και η επιλεκτική φίμωση συναδέλφων του. Αυτό όμως είναι φασισμός. Ας μας πει λοιπόν ποιο θα είναι το επόμενο του βήμα. Τα στρατόπεδα για τους αντιφρονούντες και τα λαϊκά δικαστήρια;» συμπλήρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Επιπλέον, μίλησε για τακτικές συγκεκριμένης παραπληροφόρησης μέσα από το διαδίκτυο, κατευθυνόμενες διαρροές και τακτική ασάφειας, μισές αλήθειες και χονδροειδών ψεμάτων. Κλείνοντας, η κα Βούλτεψη χαρακτήρισε αυτονόητη υποχρέωση και πράξη ευθύνης την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Αν ο λαός βγάλει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα θα έχουμε πολιτική αλλαγή
«Η χώρα θέλει πρωθυπουργό αξιόπιστο, που σέβεται τον κόπο του λαού, που δεν εμποδίζει τη δικαιοσύνη και που δεν είναι συνεχώς φορτωμένος με σκάνδαλα ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μάρτυρα στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Γιατί δεν ζητούν να έρθουν και οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί;» απαντά ο Παύλος Μαρινάκης
Μετά τις λίστες που κατέθεσαν αρχικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει και συμπληρωματικό κατάλογο μαρτύρων καθώς εντόπισε στην λίστα του παραλείψεις σημαντικών μαρτύρων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή 4
Σύγκρουση Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή: «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχετε λατρεία προς δολοφόνους και εγκληματίες»
Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του Γιώργου Φλωρίδη ότι θα επιφέρει νομοτεχνική βελτίωση στην διάταξη, με βάση την οποία απαγορεύεται υπό όρους και προϋποθέσεις η πρόσβαση κατηγορούμενων στη ποινική δικογραφία
Ο Γιώργος Φλωρίδης 2
Άδωνις Γεωργιάδης: Έξαλλος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είπε ότι το 70% μισεί τη ΝΔ – «Το “σας μισώ” σημαίνει εμφύλιος, πολιτική καταστροφή»
«Ο κ. Μαργαρίτης είπε πως μπορεί η ΝΔ να παίρνει 30% στις δημοσκοπήσεις αλλά το υπόλοιπο 70% την μισεί! Όταν λες για κάποιον ότι τον μισείς, δεν είναι πολιτικός αντίπαλος, είναι εχθρός σου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
20