Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επιτροπή Δεοντολογίας: Εισηγείται ομόφωνα στην Ολομέλεια την άρση ασυλίας της Ρένας Δούρου και των Καλαματιανού, Κοτρωνιά

Επιτροπή Δεοντολογίας: Εισηγείται ομόφωνα  στην Ολομέλεια την άρση ασυλίας της Ρένας Δούρου και των Καλαματιανού, Κοτρωνιά

Η Ειδική Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται ομόφωνα στην Ολομέλεια την άρση ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Καλαματιανού και του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κοτρωνιά, μετά τα αντίστοιχα εισαγγελικά αιτήματα που διαβιβάστηκαν στην Βουλή των Ελλήνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η Ρένα Δούρου και οι άλλοι δυο βουλευτές ζήτησαν από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής την άρση των ασυλιών τους.

Η δικογραφία για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου αφορά μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν κάτοικοι του Μάτι για σωματικές βλάβες που υπέστηκαν κατά τη φονική πυρκαγιά, την περίοδο που ήταν περιφερειάρχης.

Η δικογραφία για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Καλαματιανό αφορά μηνυτήρια αναφορά για υπόθεση του ΕΦΚΑ, εάν και σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάνθηκε πως η υπόθεση είναι προδήλως αβάσιμη καθώς την περίοδο εκείνη ο κ. Καλαματιανός δεν υπηρετούσε στον ΕΦΚΑ.

Τέλος, η δικογραφία για τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κοτρωνιά, αφορά μηνυτήρια αναφορά για υπόθεση της περιόδου που διετέλεσε δήμαρχος Λαμίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις