Πολιτική

Έσπασε το αριστερό του πόδι ο γιος του Πάνου Καμμένου – ΦΩΤΟ

To προεκλογικό σποτ του Πάνου Καμμένου με το σπασμένο αριστερό χέρι του Αλέξη αποδείχθηκε τελικά ή προφητικό ή γρουσούζικο για τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως μας ενημερώνει ο Πάνος Καμμένος μέσω Twitter ο γιος του έσπασε το αριστερό του πόδι στο σχολείο.

 

Μάλιστα, όλοι στο twitter θεώρησαν πως ο Πάνος Καμμένος τους τρολάρει, αλλά λίγο αργότερα με ένα tweet και ο Τέρενς Κουίκ του ευχήθηκε περαστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη