Πολιτική

Eurogroup: Αυτές είναι οι σημειώσεις του Τσακαλώτου με τις ελληνικές προτάσεις – Φωτογραφίες

Θα μπορούσε να είναι ένα χαρτί... παραγγελίας σε ταβέρνα δίπλα στο κύμα, αλλά όχι. Είναι οι σημειώσεις του νέου υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, τις οποίες περιέφερε περιχαρής στην αίθουσα όπου συνεδρίασε το Eurogroup.

Οι σημειώσεις αυτές αποδείχτηκαν και η μοναδική… προίκα του Έλληνα ΥΠΟΙΚ στο πρώτο επίσημο ραντεβού του με τους ευρωπαίους ομολόγους του, το οποίο δεν κατέληξε σε “γάμο”, καθώς δεν υπήρξαν γραπτές ελληνικές προτάσεις, αλλά μόνο… λόγια!

Αναμενόμενο ήταν, λοιπόν, να λήξει νωρίτερα ο “αγώνας” στις Βρυξέλλες, με την ελπίδα η Ελλάδα να μην βρεθεί πολύ πίσω στο… σκορ.

Στις σημειώσεις, που είναι γραμμένες σε χαρτί… ξενοδοχείου(!), ο κ. Τσακαλώτος γράφει ότι δεν χρειάζεται θριαμβολογία – προφανώς αναφερόμενος στο δημοψήφισμα.










πηγη ΦΩΤΟ: REUTERS – EPA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
To ΠΑΣΟΚ βγάζει στη σέντρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και θέλει πολιτική αλλαγή
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη επιμένουν ακόμα ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση, δεν θα επιτρέψουν να μετατραπεί αυτή η σοβαρή υπόθεση σε επικοινωνιακή απόπειρα συμψηφισμού ευθυνών
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Μαρινάκης για Τσίπρα: Να κάνει όσο rebranding επιθυμεί, αλλά την ιστορία δεν θα την ξαναγράψει – Τασούλας: Άτυπο όργανο το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
«Έχουμε πολλές "πληγές" ακόμα να κλείσουμε, αλλά δεν θα γυρίσουμε πίσω στις πιο μαύρες ημέρες, "ξεπλένοντας" πολιτικά τους μοιραίους πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, με πρώτο μεταξύ αυτών τον κ. Τσίπρα»
Παύλος Μαρινάκης 53
Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η απάντηση για το 2015: «Κάποιους δεν τους βολεύει η αλήθεια»
«Ποιος φοβάται την αλήθεια για το 2015; Είναι αυτοί που μας έχουν οδηγήσει στον πάτο των 27 σε ό,τι αφορά τη σύγκριση του κατά κεφαλήν εισοδήματος ή της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 30