Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Ο Πάνος Καμμένος ψάχνει τον… Thanassis – video

Το σκυλάκι ο Thanassis είναι ο πρωταγωνιστής και στο νέο σποτ των ΑΝΕΛ ενόψει των ευρωεκλογών. Ο Πάνος Καμμένος τον… ψάχνει αλλά αν κάποιος τον βρει, ας τον κρατήσει!

Dog missing… alert για τον Thanassis! Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter το νέο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ με πρωταγωνιστή το συμπαθέστατο σκυλάκι.

Το σποτ ξεκινά με μια… σειρήνα και στη συνέχεια δίνει τα στοιχεία του… Thanassis. «Χάθηκε το αγαπημένο μας σκυλάκι, ο Thanassis. Ακούει μόνο γερμανικές εντολές και του αρέσουν οι κωλοτούμπες» ανακοινώνει μια γυναικεία φωνή.

Η τελευταία φορά που είδαν τον Thanassis ήταν όταν… ζητιάνευε ψίχουλα έξω από το ευρωκοινοβούλιο. Στην… αφίσα εξαφάνισης του Thanassis δίνονται και πληροφορίες: πως δηλαδή βάφει τα μαλλιά του (!), είναι… φτερό στον άνεμοι και «γλύφει όποιον δει».

Και αφού καλείτε όποιος βρει τον… Thanassis να τον κρατήσει, το σποτ «κλείνει» με το μήνυμα: «Στις ευρωεκλογές μην ψηφίσετε κανέναν Thanassis».

Θυμηθείτε και το πρώτο σποτ με τον… Thanassis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 33