Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019 – ΣΥΡΙΖΑ για επιστολή ΝΔ στο ΕΣΡ: Κατανοητός ο πανικός Μητσοτάκη λίγο πριν τις εκλογές

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επιστολή της Νέας Δημοκρατίας στο ΕΣΡ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής: “Κατανοητός ο πανικός του κ. Μητσοτάκη λίγο πριν τις εκλογές. Θα μπορούσε βέβαια να τον κρύψει λίγο περισσότερο και να μην γελοιοποιείται τόσο. Είχε καταφέρει, εξάλλου, να γελοιοποιηθεί αρκετά, με τις αλλεπάλληλες αρνήσεις του να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, με σημερινή επιστολή της κ. Ζαχαράκη προς το ΕΣΡ , η ΝΔ σπεύδει προκαταβολικά να μπλοκάρει την απευθείας μετάδοση ομιλίας του πρωθυπουργού (αντί για μετάδοση διακαναλικής) από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Το κάνει αυτό, μάλιστα, χωρίς να έχει υπάρξει ακόμα αίτημα προς τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς”.

“Ενημερώνουμε τη ΝΔ, ότι τόσο το ΚΙΝΑΛ, όσο και το ΚΚΕ έκαναν αντίστοιχα αιτήματα για κάλυψη προεκλογικής τους συγκέντρωσης αντί για διακαναλική συνέντευξη, το ΚΙΝΑΛ για συγκέντρωση που προβλήθηκε στις 18 Μαΐου (20.25-21.10 στην ΕΡΤ), ενώ η συγκέντρωση του ΚΚΕ θα προβληθεί αύριο το βράδυ. Για αυτές τις περιπτώσεις δεν είδαμε καμία αντίδραση από τη ΝΔ. Σημειώνουμε, επίσης, ότι αντίστοιχη πρακτική ακολουθήθηκε από τα κόμματα και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
85
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας
Όλο το παρασκήνιο της προσχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - Η «μάχη» του κέντρου από τη ΝΔ
Ο Α. Λοβέρδος είχε εδώ και πολύ καιρό επαφές με την Πειραιώς, ενώ ήδη από τα μέσα Ιουλίου, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει σιβυλλικά ότι «στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος θα είμαι παρών»
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 21
Μητσοτάκης: Εγκαινιάζεται το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών – Στόχος οι επενδύσεις 1 δισ. σε τεχνολογία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
To Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών (HIIF) αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του Υπερταμείου, με στόχο να προσελκύσει επενδύσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης 4