Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Η στιγμή που Αφροδίτη Λατινοπούλου και Κώστας Καραμανλής ανταλλάσσουν χειραψία στο εκλογικό κέντρο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ψήφισε για τις ευρωεκλογές στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον Κώστα Καραμανλή. Οι δυο τους μάλιστα, συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες.

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε το πρωί η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» και υποψήφια Ευρωβουλευτής, Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αφού έφτασε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματος και έριξε την ψήφο της, εμφανίστηκε αισιόδοξη για το τελικό αποτέλεσμα.

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη σήμερα, γιατί από σήμερα αλλάζει η Ελλάδα, αλλάζει η Ευρώπη και είναι μια νέα εποχή που επιτέλους θα επικρατεί η λογική. Πάμε δυνατά με τη Φωνή Λογικής» είπε μπροστά στις κάμερες.

Η αποχώρηση της κυρίας Λατινοπούλου συνέπεσε χρονικά με αυτή του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, με τον οποίο και χαιρετήθηκαν. Οι δυο τους ψήφισαν στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

latinopoulou latinopoulou

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αισιοδοξεί πως η «Φωνή Λογικής» θα πιάσει τον στόχο του 3% και θα καταφέρει να εκλέξει ευρωβουλευτή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 12
Η ΝΔ εκλέγει την Κυριακή τον «κομματικό στρατό» της με το βλέμμα στο συνέδριο της άνοιξης: Στις κάλπες πάνω από 120.000 πολίτες
Αυτές οι εσωκομματικές εκλογές έχουν και μία ακόμη ιδιαιτερότητα, πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον μετά τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, με ζωηρά τα σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος
τα γραφεία της ΝΔ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συνάντησε την Λίνα Μενδώνη: Στο επίκεντρο η αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών αγαθών
Συζητήθηκαν, επίσης, οι τρέχουσες και μελλοντικές συνεργασίες του Υπουργείου Πολιτισμού με κορυφαία μουσεία των ΗΠΑ, όπως το Getty, το MET, το Museum of the Bible και τη National Gallery of Art
Λίνα Μενδώνη και Κίμπερλι Γκιλφόιλ