Πολιτική

Φλαμπουράρης: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για Φρόιντ και Μαρξ

Για "επιλεκτική παρουσίαση προφορικών δηλώσεων" έκανε λόγο ο Αλέκος Φλαμπουράρης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του περί Φρόιντ, Μαρξ και... Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σε πρωινές του δηλώσεις σχετικά με την Πρόεδρο της Βουλής, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε τονίσει πως «ο Φρόιντ με τον Μαρξ θα έπρεπε ενδεχομένως να είχαν πιο στενή συνεργασία».

Ακόμη πρόσθεσε: «Δυστυχώς βλέπουμε ότι όλη η Βουλή έχει μια διαφορετική αντίληψη από την ίδια».

Μερικές ώρες αργότερα, ο υπουργός Επικρατείας έκανε λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεών του.

Αναλυτικά η δήλωσή του είναι η εξής:

«Η επιλεκτική παρουσίαση προφορικών δηλώσεων, δεν μπορεί να αποδώσει το σύνολο των σκέψεων μου. Μακριά από μένα οποιαδήποτε ψυχιατρικοποίηση ή εκχυδαϊσμός διαφορετικών απόψεων. Τα υπόλοιπα είναι θέματα που αφορούν θεσμικές διαδικασίες ή τη συλλογική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδράνεια και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την αδράνεια. Η λύση των δύο κρατών στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη επιλογή για την ειρηνική συνύπαρξη και ασφάλεια»
διαδηλώσεις
Γιώργος Φλωρίδης: Δεν έχει υποβληθεί αίτημα εκταφής – Εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει τεθεί ζήτημα ταυτοποίησης σορού θύματος των Τεμπών
«Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν υπάρχει αίτημα, δεν μπορεί να αποφανθεί, γιατί δεν έχει αίτημα. Αν υποβληθεί, όπως λέει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα απαντηθεί άμεσα»
Ο Γιώργος Φλωρίδης 30
Τα «αγκάθια» της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν: Το πρόγραμμα «SAFE», η ηλεκτρική διασύνδεση με την Κύπρο και η Λιβύη
Σημειώνεται πως πριν από το ραντεβού με τον Ερντογάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη
O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης