Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Όχι στο πολυνομοσχέδιο, ναι σε διατάξεις για φοροδιαφυγή

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, αλλά θα πει "ναι" σε διατάξεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής, και άλλες χρήσιμες ρυθμίσεις, όπως ποτέ δεν έπραξαν οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στο παρελθόν, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, για τη στάση που θα κρατήσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη στη ψηφοφορία στη Βουλή.

Λίγη ώρα πριν από την -κλειστή στα ΜΜΕ- κοινή συνεδρίαση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και των μελών του Πολιτικού Γραφείου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Στηρίζουμε με συνέπεια κάθε μέτρο που πραγματικά συμβάλλει στην πορεία εξόδου από την κρίση. Αλλά μένουμε σταθεροί στα μεγάλα όχι» μας».

Επέκρινε δε τον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, οι πρόθυμοι αριστεροί, φέρνουν από το παράθυρο και εφαρμόζουν νεοφιλελευθερες συνταγές. Γιατί δεν είναι προοδευτικές, οι φορομπηχτικές λογικές εξόντωσης της μεσαίας τάξης. Γιατί είναι βαθειά άδικες και καταστροφικές οι προτάσεις συνειδητής αποδόμησης του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης. Προτάσεις που οδηγούν ανθρώπους που έχουν καταβάλλει πολλά χρόνια εισφορές στο ΙΚΑ. σε συντάξεις αναξιοπρέπειας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 42
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα