Πολιτική

Φωτίου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει δημοψήφισμα για το ευρώ

Μια μέρα μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, η πολιτική αντιπαράθεση χτυπάει κόκκινο με αφορμή μια δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώς Φωτίου περί δημοψηφίσματος.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, η κα Φωτίου είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές και αν δεν πείσει την Ευρώπη και τους εταίρους για το πρόγραμμά του, θα κάνει αμέσως δημοψήφισμα.

«Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου αποκάλυψε, σήμερα (ΣΚΑΪ TV) ότι σε περίπτωση που κερδίσουν τις εκλογές και δεν πείσουν την Ευρώπη και τους εταίρους για το δήθεν πρόγραμμά τους, θα κάνουν αμέσως δημοψήφισμα» σχολιάζει το γραφείο τύπου της ΝΔ.

«Προφανώς, το ερώτημα που πρόκειται να θέσουν θα είναι “μέσα ή έξω από την Ευρώπη”, “μέσα ή έξω από το ευρώ”. Αλλά ας το πουν ευθέως. Σήμερα, πριν από τις εκλογές. Για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ανακοίνωση του Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 14