Πολιτική

Γαβρόγλου για Gucci: Συμφωνώ με το ΚΑΣ

Απόλυτα σύμφωνος με την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου που δεν επέτρεψε στον οίκο Gucci να χρησμοποιήσει τον Παρθενώνα για επίδειξη μόδας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

«Να σεβαστούμε τα επιχειρήματα των οργάνων που ξέρουν κάτι παραπάνω απο εμάς. Συμφωνώ με το ΚΑΣ. Πρέπει να σεβόμαστε το κύρος των αντίστοιχων οργάνων. Τους έχουμε εκεί γιατί ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11