Πολιτική

Γεωργιαδης: «Δεν σημαίνει ότι όταν λέει κάτι ο κ. Σόιμπλε είναι κατ’ ανάγκη σωστό»

«Ευτυχής» για την Εξεταστική στον χώρο της Υγείας δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης γιατί, όπως υποστηρίζει, θα αναδειχθεί το έργο του ως υπουργός Υγείας, που μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη και προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, προαναγγέλλει ότι μόλις γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα καταθέσει τη δική πρόταση για Εξεταστική για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκφράζει βεβαιότητα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει καθώς, όπως ισχυρίζεται, «ο κ. Τσίπρας θέλει πάρα πολύ να μείνει πρωθυπουργός και οι βουλευτές του να μείνουν βουλευτές».

Ερωτηθείς γιατί η ΝΔ μιλάει για 4ο μνημόνιο την ώρα που και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας διαβεβαιώνει ότι «δεν θα υπάρξει άλλο», ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά: «Δεν σημαίνει ότι όταν λέει κάτι ο κ. Σόιμπλε είναι κατ’ ανάγκη σωστό» και υποστηρίζει την άποψη ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση ισοδυναμούν με 4ο μνημόνιο.
Επαναλαμβάνει την αναγκαιότητα των εκλογών, δηλώνοντας ωστόσο ότι «αν ήταν στο χέρι του κ. Τσίπρα δεν θα είχαμε ποτέ ξανά εκλογές στην Ελλάδα».

Επιπλέον, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία» και γι΄ αυτό ο ίδιος δεν ήταν υποστηρικτής της θεωρίας της «αριστερής παρένθεσης».

Τέλος, αναφερόμενος στα έργα που εγκαινιάζονται από τον πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει στο Πρακτορείο ότι «οι αυτοκινητόδρομοί θα είχαν λήξει εδώ και 1,5 χρόνο εάν δεν τους σταματούσε η πρώτη φορά αριστερά», ενώ προσθέτει ότι η εκχώρηση των αεροδρομίων στη Fraport και το Ελληνικό είναι έργα Σαμαρά.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 7
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ταχύτερη η απονομή πειθαρχικής δικαιοσύνης στο Δημόσιο»
Σε σύσκεψη για το νομοσχέδιο για την πειθαρχική δικαιοσύνη στο Δημόσιο συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Το νομοσχέδιο φέρνει επίσης αυστηροποίηση και εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8