Πολιτική

Γεωργιαδης: «Δεν σημαίνει ότι όταν λέει κάτι ο κ. Σόιμπλε είναι κατ’ ανάγκη σωστό»

«Ευτυχής» για την Εξεταστική στον χώρο της Υγείας δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης γιατί, όπως υποστηρίζει, θα αναδειχθεί το έργο του ως υπουργός Υγείας, που μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη και προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, προαναγγέλλει ότι μόλις γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα καταθέσει τη δική πρόταση για Εξεταστική για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκφράζει βεβαιότητα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει καθώς, όπως ισχυρίζεται, «ο κ. Τσίπρας θέλει πάρα πολύ να μείνει πρωθυπουργός και οι βουλευτές του να μείνουν βουλευτές».

Ερωτηθείς γιατί η ΝΔ μιλάει για 4ο μνημόνιο την ώρα που και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας διαβεβαιώνει ότι «δεν θα υπάρξει άλλο», ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά: «Δεν σημαίνει ότι όταν λέει κάτι ο κ. Σόιμπλε είναι κατ’ ανάγκη σωστό» και υποστηρίζει την άποψη ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση ισοδυναμούν με 4ο μνημόνιο.
Επαναλαμβάνει την αναγκαιότητα των εκλογών, δηλώνοντας ωστόσο ότι «αν ήταν στο χέρι του κ. Τσίπρα δεν θα είχαμε ποτέ ξανά εκλογές στην Ελλάδα».

Επιπλέον, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία» και γι΄ αυτό ο ίδιος δεν ήταν υποστηρικτής της θεωρίας της «αριστερής παρένθεσης».

Τέλος, αναφερόμενος στα έργα που εγκαινιάζονται από τον πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει στο Πρακτορείο ότι «οι αυτοκινητόδρομοί θα είχαν λήξει εδώ και 1,5 χρόνο εάν δεν τους σταματούσε η πρώτη φορά αριστερά», ενώ προσθέτει ότι η εκχώρηση των αεροδρομίων στη Fraport και το Ελληνικό είναι έργα Σαμαρά.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή 2
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 4