Πολιτική

Γεωργιάδης σε Καρύδη: Καλύτερα να μαζέψετε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Αδωνι Γεωργιάδη στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook κάλεσε τη ΝΔ να "μαζέψει" τον κ. Γεωργιάδη. Αφορμή οι πρωινές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ο οποίος είπε ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ για την εμπλοκή με την τρόικα.

«Αν το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει, να μας το πει, να πάμε σε εκλογές», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον REAL FM.

«Η επίθεσή μου ήταν και σε βάρος της τρόικας. Είπα ότι η τρόικα ζητά παράλογα πράγματα, στα οποία δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε. Τα δημοσιονομικά μέτρα. Η επίκληση ενός κενού – κατά την τρόικα – 2,6 δισεκατομμυρίων. Όλα αυτά που ακούτε τελευταία είναι παράλογα και η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα δεχθεί», πρόσθεσε.
Και κατέληξε: «Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είμαι, και όχι του ΠΑΣΟΚ. Θα έλεγα στον κ. Καρύδη, αν θέλει να μαζέψει κάποιους, να μαζέψει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που σε κάθε νομοσχέδιο οι μισοί δεν ψηφίζουν».

Νωρίτερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αλλά και ο εκπροσώπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης επιτέθηκαν στον κ. Γεωργιάδη.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε ότι δεν θα κατεβάσουμε και τα πανελόνια στην τρόικα προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα, ενώ, ο Δημήτρης Καρύδης σχολίασε στο Facebook:

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ Γεωργιάδης παρουσιάζεται στα κανάλια ως αυτόκλητος υπερασπιστής της Τρόικα κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ γιατί αντιδρά στην μείωση των κύριων συντάξεων, στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και στην αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα.
Ο κ Γεωργιάδης ζητάει να κατεβάσουμε τα παντελόνια σε παράλογες απαιτήσεις. Επιτέλους ας τον μαζέψει κάποιος από το κόμμα του, γιατί υπονομεύει ευθέως τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
Τελικά είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ή της Τρόικας;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για 25η Μαρτίου: Μονιασμένοι και με ευθύνη ας τιμήσουμε τους αγωνιστές του 1821
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε την Επανάσταση γενέθλια επέτειο του νεοελληνικού κράτους, τονίζοντας τη διαχρονική της σημασία και τη σύνδεσή της με την ολοκλήρωση της εδαφικής απελευθέρωσης της χώρας
Κωνσταντίνος Τασούλας
Κυριάκος Μητσοτάκης για 25η Μαρτίου: Η επένδυση στην άμυνα είναι αναγκαιότητα, όχι πολυτέλεια
Στο μήνυμά του μετά τη στρατιωτική παρέλαση, ο πρωθυπουργός συνέδεσε την ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων με την εθνική ενότητα, κάνοντας ειδική αναφορά και στον ελληνισμό της Κύπρου και της διασποράς
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης και Δούκας προς συμβιβασμό για τη «μη συγκυβέρνηση» – Νέες φωτιές άναψαν οι ξαφνικές αλλαγές στο καταστατικό
Μετά τις αλλαγές που έγινε γνωστό ότι προωθούνται τις προηγούμενες ώρες, ήταν αναμενόμενο να ζητηθούν εξηγήσεις στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ
Νίκος Ανδρουλάκης 7
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση επέλεξε τις παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τι όφελος προκύπτει για βενζίνη και diesel και γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»