Πολιτική

Γεωργιάδης: Θα κάνω μήνυση στον Παπαγγελόπουλο – Θα πάει φυλακή

Στην αντεπίθεση για το θέμα της Novartis περνάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως θα μηνύσει τον υπουργό, αλλά και την αρμόδια εισαγγελέα για παραβίαση του Συντάγματος.

Εάν έγινε άτυπη ενημέρωση από την εισαγγελέα προς τον υπουργό τότε θα ασκήσω μήνυση εναντίον τους, θα πάνε φυλακή, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στον φάκελο για το θέμα της Novartis ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” πως η αναφορά Παπαγγελόπουλου σε μερική άτυπη ενημέρωσή του από την εισαγγελέα σημαίνει πως υπήρξε κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, τονίζοντας ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση τόσο κατά του υπουργού, όσο και κατά της λειτουργού της Δικαιοσύνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δήλωσε ότι “είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους”.

Δείτε τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση Novartis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12