Πολιτική

Γερουλάνος σε Διαμαντοπούλου: Όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες

Ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε στην Άννα Διαμαντοπούλου και απέρριψε την πρόταση που έκανε, μιλώντας στο Live News, πως θα μπορούσε να είναι πρόεδρος της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αν εκείνη εκλεγεί πρόεδρος.

Ο Παύλος Γερουλάνος σήκωσε στο γάντι και απάντησε στην Άννα Διαμαντοπούλου για τα όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή Live News και προειδοποίησε πως «η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας».

Συγκεκριμένα η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο πως ««είναι σημαντικό να διατηρούμε κάποιες βασικές αξίες.

Ο ίδιος ο κ. Γερουλάνος είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να μπορεί ο ένας να είναι στο κόμμα και ο άλλος στη Βουλή γιατί και τα δύο θέλουν δουλειά πολύ.

Αν εγώ κερδίσω, γιατί να μην είμαι εγώ πρόεδρος και ο κ. Γερουλάνος να μην είναι επικεφαλής της ΚΟ».

Η απάντηση του Παύλου Γερουλάνου δεν άργησε να δοθεί μέσω social media: Αγαπητή Άννα, όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες.

Το κάναμε επειδή πιστεύουμε σε αξίες. Επίσης, όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ, μάθαμε να παραδεχόμαστε λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Να μαθαίνουμε από νέες εμπειρίες.

Η εμπειρία της προηγούμενης εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήταν βουλευτής, μας κόστισε. Το ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας. Θέλεις να τριτώσει; Εγώ όχι. Θέλω να νικήσουμε, θέλω να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές.

Κι αυτό προϋποθέτει νέο Πρόεδρο, με σχέδιο που πείθει, με δυνατότητα να διασφαλίσει την ενότητα και παρόντα σε κάθε μάχη, και στην κοινωνία και στη Βουλή. Αυτό υπηρετεί η υποψηφιότητά μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θλίψη για τον θάνατο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πρασιανάκη – Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου
«Υπηρέτησε με αφοσίωση τις αξίες της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης
Γιώργος Πρασιανάκης 1
Αλέξης Τσίπρας: Η αριστερά είναι χρήσιμη στα δύσκολα – Η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού για την ομιλία του στη Σορβόννη
«Η αριστερά που πατάει τα πόδια της στη γη και δεν αρκείται να διαμαρτύρεται, να καταγγέλλει και να αντιστέκεται, αλλά τολμά να πάρει την ευθύνη της διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας 6