Πολιτική

Γεροβασίλη για ΟΛΠ: Δεν παραχωρήσαμε την έκταση των Λιπασμάτων

Στην αντεπίθεση βγαίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μετά τον πολιτικό σάλο που έχει ξεσπάσει με αφορμή την παραχώρηση του ΟΛΠ στην COSCO.
 

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η κ. Γεροβασίλη η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε για ένα θετικό αποτέλεσμα και “εξαίρεσε από την παραχώρηση την έκταση των Λιπασμάτων”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου:

“Με υποδειγματική ενορχήστρωση, οι πολιτικές δυνάμεις που κατέστρεψαν την χώρα, που επέβαλλαν στην οικονομία μέτρα 65 δισ., που μείωσαν κατά 25% το ΑΕΠ και που εξαφάνισαν τις λίστες μαύρου χρήματος για να προστατεύσουν κορυφαία στελέχη τους, ξιφουλκούν σήμερα κατά της κυβέρνησης για το θέμα του λιμανιού του Πειραιά.
Η κυβέρνηση αγωνίζεται να κρατήσει την Ελλάδα όρθια, πάνω στο σαθρό έδαφος που αυτοί παρέδωσαν. Διαπραγματεύτηκε ώστε το αποτέλεσμα της συμφωνίας να είναι το θετικότερο, τόσο ως προς το τίμημα, όσο και ως προς τους όρους. Εξαίρεσε από την παραχώρηση την έκταση των Λιπασμάτων, διασφαλίζοντας την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους της περιοχής.
Ας μας πουν τι έχουν κάνει αυτοί που, υπογράφοντας λευκά χαρτιά, παρέδωσαν την χώρα, δέσμια, στις προθέσεις των δανειστών. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών”.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα