Πολιτική

Για όλες τις αλλαγές στο Δημόσιο θα ενημερώσει ο Κ. Μητσοτάκης τις Βρυξέλλες

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες, θα έχει σειρά επαφών με υπουργούς χωρών - μελών και υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί η κυβέρνηση και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων, θα αναφερθεί αύριο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο, για τον Κυβερνητικό Μετασχηματισμό, που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, θα συναντηθεί με τους Γερούν Ντάισελμπλουμ (Επικεφαλής Eurogroup), Πιερ Μοσκοβισί (Επίτροπο αρμόδιο για τις Οικονομικές Υποθέσεις), Τόμας Βίζερ (Πρόεδρο Euroworking Group), Κάθριν Ντέι (Γενική Γραμματέα Ευρωπαϊκής Επιτροπής), Φράνσις Μόντ (υπουργό παρά τω πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας ) και Πιερ Κάρλο Παντοάν (υπουργό Οικονομικών της Ιταλικής Δημοκρατίας).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ενημερώσει τους αξιωματούχους για τις μεταρρυθμίσεις, που έχουν υλοποιηθεί στη δημόσια διοίκηση, με έμφαση την αξιολόγηση δομών και προσωπικού, αλλά και τις στοχευμένες ενέργειες για τη μείωση της γραφειοκρατίας και την ατζέντα της διοικητικής μεταρρύθμισης 2014-2016.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εσωκομματικά μηνύματα Ανδρουλάκη: Πρέπει ο καθένας μας να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση - Δεν υπάρχει σενάριο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ
«57 άνθρωποι χάθηκαν, 57 οικογένειες θρήνησαν και θρηνούν. Πρέπει να έχουμε σεβασμό γιατί οι άνθρωποι αυτοί περνάνε μια μεγάλη περιπέτεια στη ζωή τους» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή
10
Το ΠΑΣΟΚ ζητά τον Γιώργο Μυλωνάκη να καταθέσει στην επιτροπή του ΟΠΕΚΕΠΕ – Απορρίφθηκε το αίτημα
«Έχουν προκύψει νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή του στην υπόθεση του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ» αναφέρουν στην επιστολή τους προς τον πρόεδρο της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Ο Γιώργος Μυλωνάκης
Γιώργος Φλωρίδης: Σύντομα η εισαγγελική απόφαση για την εκταφή της σορού του γιου του Πάνου Ρούτσι
«Με βάση και αυτό το νομικό περιθώριο που περιγράφει ο εισαγγελέας του ΑΠ, η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι να γίνει η εκταφή έστω και με έμμεσο τρόπο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι το παιδί του»
Ο Πάνος Ρούτσι 24