Πολιτική

Γιακουμάτος: Αν δεν ρίξω τις τιμές, θα παραιτηθώ

Ανένδοτο στην κερδοσκοπία θέλει να κηρύξει ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος που δήλωσε ότι αν δεν καταφέρει να ρίξει τις τιμές, θα παραιτηθεί!

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στόχος του είναι να βάλει τάξη στην αγορά και ανέφερε ότι έχει πάρει εντολή από τον Αντώνη Σαμαρά να ρίξει τις τιμές και αυτό ακριβώς θα κάνει το επόμενο διάστημα.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σημείωσε ότι στην περίπτωση που το έργο του δεν έχει θετικά αποτελέσματα, τότε δεν θα διστάσει να παραιτηθεί από την κυβέρνηση.

Τις επόμενες μέρες, όπως προανήγγειλε μέσω του NewsIt, ο υφυπουργός Ανάπτυξης θα ανοίξει ο διάλογος για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Η διαβούλευση για το θέμα ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή και οι πρώτοι που θα καταθέσουν τις προτάσεις τους στον Υφυπουργό Ανάπτυξης θα είναι οι εκπρόσωποι του ΕΒΕΑ.

«Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινάω πιλοτικά με το ΕΒΕΑ, θα καλέσω μετά και τους άλλους φορείς των πόλεων και θα ακούσω απόψεις και εγώ θα αποφασίσω. Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, είμαστε στο στάδιο της διαβούλευσης και η διαβούλευση θα φέρει 7, 17, 8 ή 3 περιοχές, τουλάχιστον 3 περιοχές.

Αυτό θα έχει τελειώσει στις 7 Ιουλίου, θα υπάρχει απόφαση όπως ορίζει ο νόμος. Δεν έχουμε δηλαδή κάποια αλλαγή, ούτε επανεξετάζεται τίποτα, τώρα ξεκινάει η διαβούλευση βάση του νόμου», είπε στο NewsIt ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιακουμάτος στο Newsit: Δεν επανεξετάζω το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές – Ξεκινάω διαβούλευση από που θα ξεκινήσει

Eurostat: Πάνω από τον κοινοτικό μέσο όρο οι τιμές των τροφίμων στην Ελλάδα

Μειώνονται οι τιμές στα εισιτήρια των Μέσων Μεταφοράς αλλά και η διάρκειά τους!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1