Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε περίκλειστη κοινωνία

Για άλλη μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός lockdown. Για την ώρα, τουλάχιστον.

«Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μείνει ανοιχτή η οικονομία», επανέλαβε, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (24.11.2021) ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε μια περίκλειστη κοινωνία», είπε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και σημείωσε ότι δεν πρόκειται να παρθούν νέα μέτρα, καθώς ήδη τα μέτρα που εφαρμόζονται μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο την πανδημία.

«Πάντοτε παρακολουθούμε την εξέλιξη της πανδημίας και κυρίως την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας και έτσι αποφασίζουμε μέτρα», σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου και πρόσθεσε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας δίνει μεγάλη μάχη και γι’ αυτό όπου χρειαστεί ενισχύουμε με κλίνες από ιδιωτικές κλινικές.

  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8