Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας παραδέχεται ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου λέγοντας ότι παραδέχεται πως ξεζούμισε την μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση. Κατηγορεί μάλιστα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι βλέπει την Ελλάδα με παραμορφωτικά κομματικά γυαλιά. 

«Ο κ. Τσίπρας παραδέχεται ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση, χωρίς να διευκρινίσει ότι αυτό του επιβάλλει η ιδεολογία του. Για αυτό και η υπόσχεσή του ότι δεν θα το ξανακάνει έχει τόση αξιοπιστία όση και ότι ο ήλιος θα βγει από τη Δύση», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Εφημερίδα των Συντακτών, και επισημαίνει:.

«Την ώρα που η ανεργία έχει πέσει σε χαμηλά δεκαετίας, οι εργαζόμενοι στη χώρα ξεπερνούν μετά από πολλά χρόνια τα 4 εκατ., οι φόροι έχουν μειωθεί δραστικά και οριστικά και η κυβέρνηση τρέχει το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, ο κ. Τσίπρας βλέπει την Ελλάδα με παραμορφωτικά κομματικά γυαλιά. Επειδή αδυνατεί να πει κάτι ουσιαστικό για τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων και της πατρίδας, καταφεύγει στα χαρακτηριστικά του “τραμπισμού αλά γκρέκα”: τη μυθομανή σκανδαλολογία, την ηθική σπίλωση, τα ψέματα και την πολιτική εξαχρείωση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50