Πολιτική

Γιαννουλάκη ψηφίζει για περιφερειάρχη Κρήτης η Ντόρα Μπακογιάννη

  Στο Ρέθυμνο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, από όπου ανακοίνωσε την

προσωπική της στήριξη στον υποψήφιο για την περιφέρεια Κρήτης Δημήτρη Γιαννουλάκη.

    “Υποστηρίζω έναν συνδυασμό του κ. Γιαννουλάκη, έναν συνδυασμό Κρητών για την Κρήτη, με σύνθημα “ελεύθερα και δυνατά”, που δείχνει ότι οι Κρήτες μπορούν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, μακριά από την λογική του μαντριού. Θεωρώ πως είναι μία σοβαρή προσπάθεια, που έχει όραμα, στόχο και μπορεί να είναι μία διεκδικητική περιφερειακή αυτοδιοίκηση», τόνισε.

    Η κα Μπακογιάννη δήλωσε πως πέρα του συνδυασμού για την περιφέρεια του κ. Γιαννουλάκη, δεν θα στηρίξει δημοτικούς συνδυασμούς σε όλη την Κρήτη επισημαίνοντας παράλληλα πως η λογική των κομμάτων να δίνουν χρίσματα, είναι μία λογική που αδυνατίζει την ελληνική κοινωνία.

    Σχετικά με τις υποψηφιότητες για τη θέση του Περιφερειάρχη του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Αρναουτάκη και του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας επί ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη, η κα Μπακογιάννη δήλωσε πως:

    “Ο κ. Αρναουτάκης ήταν μέλος της κυβέρνησης και δεν πιστεύω πως υπάρχει κρητικός που να πιστεύει πως συγκεκριμένος υποψήφιος μπορεί να πατήσει πόδι και να είναι διεκδικητικός.Από την άλλη πλευρά ο κ. Πλακιωτάκης κατεβαίνει υποψήφιος για να μαζέψει το κομματικό μαγαζί της ΝΔ. Όμως η κοινωνία επιθυμεί να ψηφίσει με τα δικά της κριτήρια”.

    Η ανεξάρτητη βουλευτής επισκέφθηκε το Νομάρχη Ρεθύμνου Γιώργο Μαθιουδάκη και το Δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη, με τους οποίους είχε συζήτηση κυρίως για θέματα του Καλλικράτη.

    Στις συναντήσεις της συνοδευόταν από τον ανεξάρτητο βουλευτή Χανίων Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη για το νομό Ρεθύμνου, δήμαρχο Αρκαδίου Μανώλη Μανωλακάκη και τον υποψήφιο δήμαρχο Ρεθύμνου, Κωστή Μαθιουδάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να καταστήσω συνομιλητή μου κανέναν συκοφάντη - Κάποιοι νοσταλγούν τις κρεμάλες στο Σύνταγμα
«Ο συνασπισμός της τοξικότητας Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλου, Κασσελάκη και Νατσιού δεν είναι κάτι νέο. Το έχουμε ξαναζήσει στις πάνω και κάτω πλατείες και την μοιραία διακυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου», τόνισε ο πρωθυπουργός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 48
Προβλήματα με το καλημέρα στη Βουλή στη συζήτηση για την Προανακριτική - Το χρονόμετρο, οι ενστάσεις και οι εντάσεις
Ένταση από τα... αποδυτήρια με την υποβολή ενστάσεων επί της διαδικασίας για τη σύσταση Προανακριτικής με καταγγελίες και προαναγγελίες αποχωρήσεων
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής - Οι 14 κάλπες και η μυστική ψηφοφορία
Η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει με ενστάσεις επί της διαδικασίας με αιχμή τον τρόπο, που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Διάσκεψη των Προέδρων, να διεξαχθεί η ψηφοφορία ανά πρόταση
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής 4