Πολιτική

Γιατί είναι κάποιοι έξαλλοι με την Μαριλένα Κοππά

Εκνευρισμό προκαλεί σε πολλούς συνυποψηφίους της η Μαριλένα Κοππά εξαιτίας της η δημοσιότητας που απολαμβάνει από την στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και να συνεργαστεί με την Δημοκρατική Αριστερά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι μετοχές της κ. Κοππά – μέχρι πρότινος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ – τις τελευταίες μέρες έχουν ανέβει κατακόρυφα με αφορμή τη συνύπαρξη του Γιώργου Παπανδρέου και του Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της καθώς φαίνεται να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στα τεκταινόμενα της κεντροαριστεράς ενόψει των εκλογών του Μαίου και κυρίως ενόψει της “επόμενης μέρας”.

Με πλούσιο έργο κατά τη διάρκεια στης θητείας στην Ευρωβουλή, γενικότερη αποδοχή στο χώρο της κεντροαριστεράς και απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη και την στήριξη τόσο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ όσο και του πρώην πρωθυπουργού η κ. Κοππά χτίζει μεθοδικά το δικό της προφίλ, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα φαβορί της κούρσας εκλογής εκ νέου στο ευρωκοινοβούλιο με τη σημαία της ΔΗΜΑΡ αυτή τη φορά.

Το γεγονός σε συνδυασμό με τις προβλέψεις με βάση τις δημοσκοπήσεις περί εκλογής ενός ευρωβουλευτή, προκαλεί αναταράξεις στους κόλπους του ευρωψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ καθώς στελέχη ταυτισμένα με την πορεία του κόμματος όπως ο Θόδωρος Μαργαρίτης ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης δεν βλέπουν και με τόσο καλό μάτι την υποψηφιότητα της.

Και αυτό γιατί εκτιμούν ότι οι φιλοπαπανδρεϊκοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είναι πιθανό στην πλειοψηφία τους να “σταυρώσουν” μονοκούκι την κ. Κοππα στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα προς την Χαριλάου Τρικούπη και όχι μόνο.

Την ώρα μάλιστα που ο κομματικός μηχανισμός της ΔΗΜΑΡ ανά την Ελλάδα δεν προσφέρει εχέγγυα αποτελεσματικής στήριξης των υποψηφίων που προέρχονται από το κόμμα, ενώ παράλληλα είναι διχασμένος για το ρόλο του κόμματος στις πολιτικές εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο εξάψαλμος του Κρεμαστινού στον Παπανδρέου: Τι είναι αυτά που κάνεις;

Οργισμένη ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου για το φλερτ με τη ΔΗΜΑΡ – “Δεν δέχομαι υποδείξεις από όσους ποδηγετούν το ΠΑΣΟΚ”

Βενιζέλος: Παράσιτο της… Ελιάς η ΔΗΜΑΡ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες «φωτιές» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: Μετά το άνοιγμα Πάνα στην ΕΛΑΣ, η Αναστασίου δείχνει ΣΥΡΙΖΑ - Συνάντηση Ανδρουλάκη με βουλευτές
Δεύτερη παρέμβαση μέσα σε δύο ημέρες ανοίγει τη συζήτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες – Η Χαριλάου Τρικούπη είχε χαρακτηρίσει «άστοχες προσωπικές απόψεις» τις δηλώσεις Πάνα
Αναστασίου, Ανδρουλάκης, Πάνας
11
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Προσβλητικό για τη Δημοκρατία το δίλημμα: Μητσοτάκης ή Ερντογάν»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιχειρεί να «τρομοκρατήσει την κοινωνία» και απέρριψε τα κυβερνητικά διλήμματα περί πολιτικής αστάθειας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
7
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη και Τσίπρα: «Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, με ακοστολόγητες υποσχέσεις» – «Εφιαλτικό σενάριο ακυβερνησίας»
Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το «τυφλό όχι» στη Συνταγματική Αναθεώρηση και σφοδρά πυρά στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ - «Διαψεύδονται όσοι προέβλεπαν πρόωρες κάλπες»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή
181
Κόντρα Φλωρίδη με Δουδωνή: «Δες πώς κατάντησες, σε στηρίζει η Κωνσταντοπούλου» – «Είναι εξωκοινοβουλευτικός, να φύγει»
Ένταση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση - Ο γενικός εισηγητής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την αποχώρηση του υπουργού Δικαιοσύνης από την Ολομέλεια - Η απάντηση Φλωρίδη, η παρέμβαση Γεωργαντά και τα πυρά για τις προτάσεις της ΝΔ
Φλωρίδης και Δουδωνής 22