Πολιτική

Γιατί γελούσαν και τα μουστάκια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών

Μέσα στην τρελή χαρά ήταν σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης. Χαρακτηριστικό ήταν πως γελούσαν και τα μουστάκια του και “κάποια” από τα μούσια του... για να μην έχουμε παράπονα.

Κανείς όμως δεν μπορούσε να καταλάβει το γιατί. Μάταια τα στελέχη του υπουργείου τον ρωτούσαν. Κανείς δεν έπαιρνε απάντηση και με ένα χαμόγελο αλά Μόνα Λίζα τους απαντούσε: “Θα δείτε”.

Φυσικά ο Κάλχας δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και στην προσπάθειά του να ερμηνεύσει τον χρησμό αναγκάστηκε να σφάξει την αλανιάρα κότα και να διαβάσει τα εντόσθια.

Και έγινε η αποκάλυψη τότε! Ο χαμογελαστός υπουργός είχε ενημερωθεί πως τα έσοδα του προϋπολογισμού για τον Νοέμβριο ήταν περισσότερα κατά 600 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για όλο το 2015 τα έσοδα ήταν κατά 40 εκατ. ευρώ παραπάνω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σιγή ασυρμάτου στο ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία Κωνσταντινόπουλου – Στρωμένος με «αγκάθια» ο δρόμος προς το συνέδριο
Με το κεφάλαιο αυτό να κλείνει χθες, η Χαριλάου Τρικούπη μετρά πλέον αντίστροφα για το συνέδριο, που ξεκινά σε μία εβδομάδα από σήμερα στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβο Ντο
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος